vrijdag 15 december 2006

Eenmaal weer thuis


Heerlijk luxe van Schiphol opgehaald door een dochter en uiterst knus naar Zwolle vervoerd was het even wennen aan de temperatuur in huis... ongeveer 30 graden lager dan in Buenos Aires..... dat was weer laagjes-werk!
Hoe fijn een reis ook is geweest... hoeveel mooie dingen we ook hebben gezien en hoe ik weer heb genoten van het Spaans spreken al die weken... ik vind het altijd heerlijk om weer thuis te komen. Weer te kunnen tukken in ons eigen bed, bruine boterhammetjes met kaas en gewoon om zes uur eten.... en dat is niet "de oude dag"...... want dat heb ik altijd al gehad!!
Wat deden we vandaag:
Buddy (Buddilie voor de kleintjes) ophalen uit het pension, waar hij het naar eigen zeggen heerlijk had gehad... een aanrader dus: http://www.dierenpensionzwolle.nl/
Koffers openmaken (even neus dichtknijpen en adem inhouden) en wasmanden volproppen, kadootjes er tussenuit vissen en voorlopige verdeling daarvan uitvogelen.
Met dichte ogen langs de stapel post post lopen.
Antwoordapparaat afluisteren en eerst eens lekker gaan bellen.
O ja, het is zo te zien kerst-tijd - goed besluit: dit jaar slaan we de kaarten over ... eten we gewoon borenkool met iets.... doen we ook een keer geen boom.
Computer weer aanzetten...... 239 emails met vragen over website marga.eu ... meteen Outlook weer afgesloten!
Voordat ik zo dit weblog afsluit beloof ik mezelf het volgende: wat er ook gebeurt in de komende tijd: denk terug aan deze fantastische reis als je een oppepper nodig hebt of wat licht in de duisternis wilt zien. Hoe bevoorrecht zijn we om, nog altijd samen, zoiets te mogen meemaken.
Op termijn komt er een fotoreportage op de website (http://www.oudje.nl/foto/patagonia/index.html) maar eerst de was en de emails!!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.